A kastélyszállodákról

Kastélyaink legalább három csillagos szállodák. Legtöbbjük hagyományos magyar konyhával és elegáns étteremmel is rendelkezik, ahol a környékre jellemző étkeket kínálnak. Több kastélynak van igényes borpincéje és saját bora, vagy akár borászata is. Kastélyainkban találhatók különféle wellness-szolgáltatások, fürdők, sőt még egészségügyi rehabilitációs szolgáltatás is.

Kérdése van? Segítünk!
Hívjon minket, vagy üzenjen nekünk. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
+36/20/529-2496
info@kastelyszallodak.hu
Csomagajánlatok
168.000 Ft / 2fő / 2éj

Kastélyok Nyitott Hétvégéje 2018

 
 
A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége szervezésében kerül megrendezésre 2018. október 5-7. között a "Kastélyok Nyitott Hétvégéje".
 
Helyszínek: a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége Egyesület tagszállodáirendezvényhelyszínei és múzeumai.
 
Ön is vendég lehet egy éjszakára, ha a kiválasztott tag kastélyba szállást foglal 2018. október 5-re, hiszen akkor a következő éjszakát ajándékba kapja. Érkezéskor a házigazdák üdvözlő itallal, valamint különleges ház- és történelmi bemutatóval várják Önt. Természetesen nem csak azok előtt állnak nyitva a házak kapui, akik a történelmi falak között hajtják álomra a fejüket, ezeken a napokon akárki betérhet látogatóként és a házbemutatón díjtalanul vehet részt.
 
Legyen ennek a varázslatnak Ön és Családja is részese!
 
 
Garantált kedvezmények TAGSZÁLLODÁINKBAN és TAG KASTÉLYAINKBAN:
 • "Legyen a kastély vendége egy éjszakára!"*
 • "Nyitott kapukat döngethet" - ajándék kastélyvezetés
 • "Igyon velünk az út porára" - ajándék köszöntőital
 • Alkalmi kastélymenü vagy 20% éttermi kedvezmény (szállodánként eltérhet)​
 
 
Garantált kedvezmények a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban:
 • 2018. október 1- 31. között a tagszállodáinkban megszálló vendégek 50% kedvezményre jogosító kupont kapnak, mellyel egyszeri alkalommal fél áron tekinthetik meg a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont "Hétköznapok és ünnepek egy alföldi kastélyban" című állandó kiállítását. (A kastély Toronykilátója, valamint aktuális időszaki kiállítása belépőjegyére nem érvényes a kedvezmény.) A kedvezményre jogosító kupont 2019. június 30-ig lehet felhasználni.
 
 
Garantált kedvezmények a Luby Interaktív Kastélymúzeum, Pálmaház és Antik Rózsák Kertjében:
 • Október 5-6-7 nyitvatartás: 9.00 - 19.00-ig
 • "Igyon velünk az út porára" - ajándék köszöntőital
 • Éttermi kedvezmény 10%
 
 
*Felhasználási feltételek:
Foglaljon szállást a választott tagszállodánkban 2018. október 5-e éjszakára és a következő éjszakát ajándékba adjuk. Az ajándék éjszaka, csak a szállásszolgáltatásra értendő, étkezések, italfogyasztás és egyéb szolgáltatások fizetendőek. Foglalható a szabad kapacitás függvényében (a megadott időszakra a már előzetesen lefoglalt szállásszolgáltatásokra nem érvényes). Kizárólag egyéni vendégek foglalhatnak (egyéni- és céges rendezvények, csoportok, esküvők nem vehetnek részt az akcióban). Egyidejűleg (egy névre) maximum 2 szoba foglalható.
 
 
Opcionális programok a rendezvény ideje alatt a kastélyokban:
 • Kulturális program
 • Speciális családi menü
 • VIP házigazda vagy meglepetés vendég
 • Gyermekprogramok
 • Regionális specialitások kastélyonként
 • Kézműves foglalkozás gyerekeknek (egyéb hagyományőrző programok)
 • Gasztroprogram (pl. rétes készítés)
 • És még sok minden más...
 
 
A "Kastélyok Nyitott Hétvégéje" az alábbi tagjainknál a megadott időpontokban vehető igénybe:
 
Október 6-7.-én (szombat-vasárnap) 12.00-17.00 óra között a látogatóknak van lehetősége sétálni a Kastély parkjában, illetve egy házi szörp kíséretében a Pajtaéttermet és az itt található veteránautókat megcsodálhatják.
 
 
 
Október 5, 6, 7.-én 10.00 van lehetőség a látogatóknak részt venni a kastélytúrán, ahol frissítő limonádét kínálunk a kedves látogatóknak. 
Kérünk mindenkit, hogy aki részt szeretne venni a Kastélytúrán,
regisztráljon a Forgách Kastélynál: info@forgachkastely.hu.
 
 
 
Graefl Kastély - Graefl Major Kétútköz
(felújítás alatt)
A Kastélyok Nyitott Hétvégéjén a Graefl Major az idei évben nincs nyitva, mert a felújítás egy olyan szakaszába ért a Kastély épület, ami miatt a területen nem megoldható a látogatók fogadása.
 
 
 
2018. október 1- 31. között a tagszállodáinkban megszálló vendégek 50% kedvezményre jogosító kupont kapnak, mellyel egyszeri alkalommal fél áron tekinthetik meg a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont "Hétköznapok és ünnepek egy alföldi kastélyban" című állandó kiállítását. (A kastély Toronykilátója, valamint aktuális időszaki kiállítása belépőjegyére nem érvényes a kedvezmény.) A kedvezményre jogosító kupont 2019. június 30-ig lehet felhasználni.
 
 
 
A Kastélymúzeum október 5-6-7.-én is fogadja a látogatókat, reggel 9.00 órától, egészen este 19.00 óráig és a látogatók egy ajándék köszöntő ital kíséretében csodálhatják meg a zenélő rózsakertet, vagy a Pálmaházat.
Az étteremben étkezők a Kastélyok Nyitott Hétvégéjére hivatkozva 10% kedvezményt vehetnek igénybe.
 
 
 
Kérjük, érdeklődjön a Kastély elérhetőségein: 06/92/367-009.
 
 
 
A Kastélyok Nyitott Hétvégéjén a Prónay-kastély rendezvényre foglalt, de így is látogatható, az alábbi időpontokban: Október 5.-én 16 órakor, október 7.-én 14 órakor. A kastélyséta tartalmazza az idegenvezetést és egy frissítő házi levendula szörpöt.
 
 
 
 Kérjük, érdeklődjön a kastély elérhetőségein: 06/1/393-5700
 
 
 
Október 6.-án 15 órától van lehetőség a kastélyt és a kastélykertet látogatni, a házigazdák Szidónia ásványvízzel, házi kekszekkel és limonádéval kedveskednek a vendégeknek.
 
 
 
Kérjük, érdeklődjön a Kastély elérhetőségein: 06/20/503-3398.
 
 

 

A programokról, a kastélyvezetések időpontjairól, annak lehetőségeiről, valamint a szoba foglalás egyéb feltételeiről kérjük, érdeklődjön a választott kastély elérhetőségein!

Várjuk Önt is szeretettel!


Tekintse meg akcióinkat

Folyamatosan frissülő ajánlatok, kedvező megoldások Önnek!

Megtekintés

Nagyon népszerű a Kastélyok Nyitott Hétvégéje, amelyet idén már harmadszor rendeznek meg május 12-14. között – mondja Gulyás Eszter.

Megtekintés

A Prónay-kastélyban már iráni menyasszony is mondott igent. Minőségi gondolatok, profi munka, egyedi szolgáltatás. Az alsópetényi Prónay-kastélyban mindennel a tökéletességet célozzák meg.

Megtekintés

A röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda értékesítési vezetője, a szálloda "arca” szerint mindig tudniuk kell megújulni. Ennek a filozófiának a része, hogy különböző „életmód programokat” is bevezettek.

Megtekintés

Nem csak a vendégeknek, hanem a helyi lakosoknak is kínálnak különböző programokat a zalacsányi Batthyány Kastélyszállóban – mondta Gergely Andrea a KamaraOnline-nak. A szállodaigazgató fontosnak tartja, az értékmegőrzést.

Megtekintés

A bölcskei Szent András Kastély tulajdonosa és igazgatója azt szeretné, ha a kastély öt éven belül jelentős művészeti központtá nőné ki magát.

Megtekintés

Most akkor nagyon őszintén kérdezem a Tisztelt Olvasót: Ön hallott korábban Nagyarról és a Luby Kastélyról? Szégyen ide vagy oda, szerintem én is a többséghez tartozom, aki erre azt válaszolja, hogy nem.

Megtekintés

Maximum húsz vendéget fogad egy időben a medinai Apponyi Kiskastély. A pihenésre vágyók a tulajdonosokkal egy fedél alatt élvezhetik a kastélyéletet. Horváth Csilla arról is beszélt, milyen meghatározó élmény volt, amikor találkozott Bella kisasszonnyal.

Megtekintés

A St. George Hotelben átélhetjük a budai Vár történelmét. Családias légkörű, kis szálloda - színvonalas kiszolgálással, patinás környezetben.

Megtekintés

Graefl-kastély vagy Graefl Major? Mindkettő. A sok évnyi pusztulás után néhány éve restaurált kastély mellett a majorban is új életet kezdtek, a minőségi turizmust szolgálva. Szerencsés Györgyi társtulajdonos, szálloda igazgató egyszerre hármas funkciót tölt be.

Megtekintés

A gyulai Almásy-kastély a 21. századi interaktív technika segítségével egy alföldi kastély hétköznapjai és ünnepei felfedezésének élményét kínálja a látogatóknak...

Kastélyszállodák

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége minden tagszállodája a nagyhírű magyar vendéglátást írta zászlajára. Mind-mind más módon igyekszik a vendégek igényeit messzemenőkig kielégíteni

logo logo logo logo logo logo logo logo logo